Nemocnica v Birminghame nahnevala rodičov: Majú uviesť, či je ich bábätko transgender alebo nebinárne -

Nemocnica v Birminghame nahnevala rodičov: Majú uviesť, či je ich bábätko transgender alebo nebinárne


9. júna 2023
  Krátke správy

Doteraz sme si mysleli, že LGBT agenda najskôr útočí v jasliach a škôlkach, kde deťom čítajú knižky transvestiti, tzv. „drag queens“, ale musíme priznať, že situáciu sme podcenili. Táto indoktrinácia sa najnovšie – podľa prípadu z Anglicka – začína už v pôrodniciach!

No povedzte, čo vidíte na fotografii? Je to transgender alebo nebinárna osoba?
zdroj: pixabay.com

Jedna z nemocníc v anglickom Birminghame šokovala rodičov novonarodených detí, keď im dala vyplniť dotazníky a okrem iných, štandardných, otázok sa tam nachádzala aj táto: „Považujete svoje dieťa za transgender alebo nebinárne?“

Rodičia, prekvapivo, dostali na výber aj z klasických, ale dnes už predsa len nemoderných možností výberu pohlavia – „Je vaše dieťa muž alebo žena?“ Pre nerozhodných tam však ostala aj prázdna kolónka so sprievodným textom: „Pohlavie neuvedené“.

O tejto progresívnej novinke sme sa dozvedeli zo sociálnych sietí, kde spomínaný zaujímavý formulár pre novorodencov zdieľala jedna mamička s tým, že ona osobne preferuje „pohlavie dinosaurus“ a podľa toho, ako vážne sa zdravotníci tvárili pri vypisovaní dotazníka predpokladá, že aj toto je možnosť, ktorá má svoje miesto v údajoch o novorodencovi.

Zdravotné stredisko trvá na tom, že ide o „štandardný registračný formulár pre všetkých pacientov a nie je obmedzený len na rodičov registrujúcich novorodené dieťa“.

Denník The Sun venoval tejto vtipnej záležitosti dokonca celý článok a pobavil ním mnohých svojich čitateľov, ktorí si ešte veľmi dobre pamätajú nedávnu kauzu, keď Národná zdravotná služba (National Health Service) zaviedla vo Veľkej Británii rodovo korektný jazyk. A tak sa najnovšie pri doteraz typicky ženských chorobách, ako napríklad rakovina maternice či vaječníka dozviete, že to nie je „choroba žien“, ale „choroba ľudí“.

MM

Zdroj: The Sun, ilustračný obrázok, zdroj – pixabay.com


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Škótskych politikov poburuje modlenie sa pri potratových klinikách, nárazníková protimodlitbová zóna tak môže byť rozšírená aj na celé mesto

Pápež František píše známej katolíckej LGBTQ+ aktivistke, sestre Gramickovej: Transrodoví ľudia musia byť akceptovaní a začlenení do spoločnosti

Polícia v New Orleans začala vyšetrovať miestnu arcidiecézu – pre podozrenie z pašovania detí sexuálnym predátorom

Dve storočia rasového konfliktu v USA a zlyhanie utópie