Známa predstaviteľka feministiek a LGBT v 60-tke priznáva: „Ľutujem, že som dala prednosť kariére pred deťmi“ -

Známa predstaviteľka feministiek a LGBT v 60-tke priznáva: „Ľutujem, že som dala prednosť kariére pred deťmi“


25. mája 2023
  Krátke správy

Počuli ste už meno Candace Bushnellová? Ide o známu novinárku a spisovateľku, autorku knihy a seriálu Sex v meste. Okrem toho bola známa tým, že si ju za svoj vzor vyvolili feministické a LGBT kruhy. Teraz, ako sa hovorí, na staré kolená, však veľa z toho ľutuje.

Seriál Sex v meste bol svojho času populárny aj na Slovensku. Opisuje život mladej, nezávislej, my by sme povedali promiskuitnej – novinárky Carrie, ktorá doslova skáče z postele do postele a hľadá svojho pána Božského. Autorkou tejto smutnej postavičky je novinárka a spisovateľka Candace Bushnellová.

Ilustračný obrázok, zdroj: facebook.com

Tej sa v minulosti kariérne veľmi darilo, písala stĺpčeky do známych novín, ktoré boli veľmi obľúbené, a tak si zrejme povedala, že to treba využiť na zarábanie peňazí a neotravovať sa s pôrodmi detí alebo s manželom. Mužov je predsa na svete dosť a deti – ako dnes často hovoria známe modelky – kazia postavu.

(Pozn. redakcie: Preto si mnohé z nich dávajú za peniaze deti vynosiť radšej náhradným matkám, ale o tom si povieme viac niekedy nabudúce.)

Dnes má však pani spisovateľka na krku 60-tku a chtiac-nechtiac musela verejne priznať, že chyby svojej mladosti veľmi ľutuje a dnes je veľmi osamelá. A to aj napriek 18 miliónom libier, ktoré má na účte.

Keď som mala 30 – 40 rokov, vôbec som o tom nerozmýšľala. Potom som sa rozviedla, a keď som už mala 50, videla som, aké to je byť úplne sama. Vidím, že ľudia s deťmi majú určitú životnú oporu na rozdiel od nás bezdetných,“ priznala spisovateľka.

Predpokladáme, že tieto jej slová veľmi nepotešili všetky feministky, pretože to nie je tak dávno, čo si z jej úst, prostredníctvom seriálovej Carrie, vypočuli niečo iné. A síce: „Som pekná, milá, bohatá, ale dieťa môžem mať aj zo skúmavky…

MM

Zdroj: Daily Mail, ilustračný obrázok, zdroj – facebook.com


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Otvorený list slovenských katolíckych aktivistov najdôstojnejším otcom arcibiskupom a biskupom

Pri Ríme sa konala „Synoda farárov“. Expertom tam bol Mons. Tomáš Halík, veľký priateľ pokroku a slovenského národa. Cirkev aj my sa musíme zmeniť…

Škótskych politikov poburuje modlenie sa pri potratových klinikách, nárazníková protimodlitbová zóna tak môže byť rozšírená aj na celé mesto

Pápež František píše známej katolíckej LGBTQ+ aktivistke, sestre Gramickovej: Transrodoví ľudia musia byť akceptovaní a začlenení do spoločnosti