V Dortmunde strhli z kostola dúhovú LGBT vlajku. Miestny kňaz aj predstavitelia diecézy sú z toho smutní a chcú vlajku znovu zavesiť!!! -

V Dortmunde strhli z kostola dúhovú LGBT vlajku. Miestny kňaz aj predstavitelia diecézy sú z toho smutní a chcú vlajku znovu zavesiť!!!


15. októbra 2024
  Krátke správy

Po vymýšľaní novohriechov na Svetovej synode či mimo nej, dochádza k hystériám aj okolo zrejme novej formy svätokrádeže – strhávania dúhovej LGBT vlajky z kostolov, kde ich umiestňujú do synodálna rozpálení pokrokoví katolíci. S evidentným následkom gastrických ťažkostí u katolíkov nepokrokových, ktorí si ich zase liečia odstránením tohto svojho, aby sme sa vyjadrili pokrokovo a buñuelovsky – tajomného predmetu gastrických útrap.

Ilustračný obrázok, zdroj: youtube.com

Táto, podľa miestneho dortmundského študentského kaplána Dr. Simona Schwamborna hrozná udalosť, sa stala na Kostole Svätého Kríža (!!!), na ktorý miestni progresívni katolíci vyvesili dúhovú zástavu, aby demonštrovali svoju inkluzívnosť s LGBT katolíkmi.

Ako píše portál Katolisch.de, zmienený pastier študentských duší „vyjadril svoje zdesenie (!) po tom, ako z Kostola Svätého Kríža v Dortmunde strhli dúhovú vlajku“.

K tejto „strašnej“ udalosti sa okamžite vyjadrilo oficiálne médium miestnej diecézy v Paderborne!!! Ide teda zrejme v ich očiach o svätokrádež závažného rozsahu a dopadu, pretože niekto strhol pravdepodobne v ich očiach posvätnú dúhovú zástavu, ktorá však v skutočnosti bola symbolom praktizovanej sodomie visiacim na katolíckom kostole, kde sa nachádza trvalo Najsvätejšia Sviatosť – Telo Nášho Pána Ježiša Krista!!!

Robili by predstavitelia tejto pokrokovej diecézy rovnaký cirkus aj vtedy, keby niekto nainštaloval do kostola podobne rúhavé „umenie“, akým napríklad ozdobil kostol rakúsky biskup Glettler? Ten nad oltár dovolil nainštalovať fotografiu prasacieho srdca v kondóme!!! Vzhľadom na to, že považujú LGBT sodomskú zástavu za vhodnú dekoráciu stánku s Telom Nášho Pána, tak môžeme o ich potenciálnom rozhorčení nad skutočnými blasfémiami s úspechom pochybovať.

https://christianitas.sk/rakusky-biskup-gletter-obhajuje-umelecke-dielo-v-innsbruckom-kostole-prasacie-srdce-v-kondome/

Katolícka diecéza v duchovne rozvrátenom Nemecku teda nemá nič lepšie na práci, než sa rozhorčovať nad tým, že posledné zvyšky normálnych katolíkov sa už nemohli pozerať na to, ako dúhová LGBT zástava hanobí Boží chrám. Toto je oficiálne vyhlásenie – nárek diecézy:

„Z dúhovej vlajky, ktorú Katolícka univerzitná komunita KHG v Dortmunde pripevnila ku Kostolu Svätého Kríža, zostal len žltý pruh. V piatok študentský kaplán Dr. Simon Schwamborn oznámil, že niekto strhol vlajku a ukradol ju: „Pre niektorých je tento malý prejav tolerancie očividne neznesiteľnou provokáciou. Často som o takýchto akciách počul, ale fakt, že sa niečo také deje tu v Kostole Sv. Kríža, ma desí.“ Je smutné, že niektorí ľudia našu otvorenosť zjavne netolerujú. Farebná zástava bola zavesená v značnej výške na murive kostola Svätého Kríža a ten, kto zničil zástavu, musel vyliezť na bleskozvod, aby to urobil.“

https://www.erzbistum-paderborn.de/news/regenbogenfahne-von-der-heilig-kreuz-kirche-gestohlen/

No len si to predstavte, akí sú tí nenávistníci! Neľutujú žiadnu námahu, aby pošliapali krehký kvietok tolerancie. No ale čítajme ďalej:

Žiaľ, nie je to prvýkrát, čo bola takáto vlajka ukradnutá. Vlajky, ktoré predtým vyvesila komunita Svätého Kríža, boli tiež strhnuté, hovorí Tobias Ahlendorf z Cirkevnej rady. KHG a Kreuzgemeinde sa však týmto vandalizmom nechcú nechať odradiť a okamžite si objednali novú vlajku: „Nikto nám nezabráni v tom, aby sme vítali všetkých ľudí bez ohľadu na pôvod, pohlavie alebo sexuálnu orientáciu,“ povedal študentský kaplán. Patrí k tomu napríklad aj veľmi dobre navštevovaná ekumenická queer bohoslužba, ktorá sa slávila v máji v kostole Svätého Kríža a má sa zopakovať aj budúci rok.

No a nakoniec sa diecéza pochválila svojimi úspechmi: „Queer-senzitívna pastorácia. V arcidiecéze Paderborn už dlho existuje pracovná skupina pre queer-senzitívnu pastoráciu zaoberajúcu sa týmito otázkami, ktorá sa začiatkom októbra stretla aj s arcibiskupom Dr. Udo Markus Bentzom. Ku kontroverznej otázke požehnania pre queer ľudí biskup povedal, že verí, že pastoračný personál v arcidiecéze Paderborn „realizuje požehnania s veľkou citlivosťou a vysokou úrovňou kompetencie“. Skutky požehnania sú pastoračnou samozrejmosťou a s týmto presvedčením by Božie požehnanie mali obdržať všetci a so všetkými. KHG chce pokračovať v kampani proti všetkým formám diskriminácie a ako symbol toho opäť vyvesí dúhovú vlajku.

Nech je nám dovolené dodať, že vôbec nepochybujeme o tom, aké vysoko citlivé a na akej vysokej úrovni kompetencie je požehnávanie homopárov v Paderborne.

BM

Zdroj: Erzbistum Panderborn.de, Katholisch.de, titulný ilustračný obrázok, zdroj – youtube.com


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Mel Gibson plánuje televíznu sériu o veľkom obliehaní Malty v roku 1565

František koná v rozpore s učením Jána Pavla II.

Útoky na katolícku Cirkev sa vo svete radikálne stupňujú

Kardinál Steiner z Dikastéria pre zasvätený život pripustil zavedenie ženského diakonátu. Aj biskup Sinayobye z údajne konzervatívnej Afriky