Nový kardinál Radcliffe už vytiahol do boja: Obvinil afrických biskupov, že odmietajú LGBT kvôli tlaku ruských, arabských a amerických peňazí v Afrike -

Nový kardinál Radcliffe už vytiahol do boja: Obvinil afrických biskupov, že odmietajú LGBT kvôli tlaku ruských, arabských a amerických peňazí v Afrike


17. októbra 2024
  Krátke správy

O tom, že je známy propagátor LGBT dominikán Timothy Radcliffe OP vpravde synodálnym mužom na svojom pokrokovom mieste zaiste nikto nepochybuje, avšak to, s akou rýchlosťou sa zapojil do europropagandistického politicky korektného bľabotania, skutočne stojí za pozornosť.

Dominikán Timothy Radcliffe OP
zdroj: youtube.com

Vedomý si zrejme toho, že so získaním kardinálskeho klobúka sa na neho začínajú upierať ešte viac oči svetového pokroku, rozhodol sa odhaliť podľa neho zrejme trestuhodné pozadie odmietania požehnávania homosexuálov africkými biskupmi. No a ako to už dnes býva aj medzi katolíkmi, keď treba odhaliť svetové zlo, nevytiahne sa ten, o ktorého usilovnom podnikaní v tomto smere vieme už od vyhnania našich prarodičov z Raja, ale v prvom rade – Putler!

Čerstvý kardinál Timothy Radcliffe preto najnovšie tvrdí, že africkí biskupi odmietli aplikovať vatikánsky dokument Fiducia supplicans o požehnávaní homopárov, pretože sú do toho nútení tlakom ruských, arabských a amerických peňazí v regióne!

Tento jeho duchaplný a ani náhodou nie konšpiračný (veď ide o lásku) konštrukt považoval za dôležité uverejniť oficiálny vatikánsky denník L’Osservatore Romano. Priamo v ňom Radcliffe obviňuje afrických biskupov z ústupčivosti voči ruským, arabským a americkým peniazom.

Musí nám byť však jasné, že zvyšní dvaja sú len úbohé bábky v rukách všadeprítomného a všemocného Putlera.

Zvolený kardinál začal súkanie svojich myšlienkových vlákien absurdným výrokom: „Ježiš bol Žid, a predsa sa postavil proti náboženstvu svojich predkov“, hoci, ako vieme zo samotného Evanjelia, Syn Boží prišiel naplniť Zákon, nie ho zrušiť.

Potom sa osvietene a rafinovane pýta ohľadom Afričanov: „Je odmietnutie žehnať gejom v Afrike príkladom inkulturácie – alebo skôr odmietnutia byť nekonformným?“ Samozrejme, trestuhodného odmietnutia, pretože podľa dedukcie kardinála Radcliffa bolo jedným z hlavných pozitív Nášho Pána Ježiša Krista to, že bol údajne – nonkonformným. Keďže sa, ako bľaboce Radcliffe „postavil proti náboženstvu svojich predkov“.

No a nakoniec sa kardinál Radcliffe dostáva, ako hovorí už rozrušený Faust v Goetheho veľdiele – k jadru pudla. Za touto zbabelou konformnosťou afrických biskupov nie je ani tak morálne presvedčenie, ako strach pred inými denomináciami a ich peniazmi. Čiže, podľa všetkého by teda africkí biskupi v srdci aj chceli a túžia požehnávať homopáry, ale údajne sa hanbia či boja pred iným denomináciami, ktoré sú hojne dotované peniazmi z centier svetovej netolerancie:

Biskupi v Afrike sú pod silným tlakom evanjelikálov, ktorí majú peniaze z Ameriky. Sú tiež pod tlakom ruských pravoslávnych kresťanov, ktorí majú ruské peniaze. Napokon sú pod tlakom moslimov, ktorí majú peniaze z bohatých krajín Perzského zálivu,“ napísal.

Pokiaľ to však je takto, a je to len otázka peňazí a nie morálky, nič ešte nie je stratené. Treba poslať do Afriky z Vatikánu ešte viac peňazí ako Rusi, Arabi a Američania. Sám Radcliffe by mohol ísť príkladom. Jeho nový kardinálsky plat by možno potešil nejakého afrického biskupa a ten by sa potom už nehanbil a nebál požehnávať homopáry.

Naopak, mohol by sa hrdo pochváliť svojim pravoslávnym, evanjelikálnym či moslimským ekumenickým priateľom, že oni síce majú veľa peňazí, ale on tiež.

Presne podľa logiky otca Radcliffa OP, ktorý nám bol dopriaty či skôr dopustený ako nový kardinál.

BM

Zdroj: osservatoreromano.va, PCH24, titulný ilustračný obrázok, zdroj – youtube.com


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Eucharistická úcta na kresťanskom Východe (Šiesta časť)

Catholic Herald: „Na mladých amerických tradicionalistoch nie je nič extrémistické“

Prieskum v USA: Väčšina katolíkov navštevujúcich omše viní zo straty viery v reálnu prítomnosť Ježiša v Eucharistii prijímanie na ruku

Wilhelm Reich – otec sexuálnej revolúcie