Syn Brada Pitta Pax o otcovi: „Pred ním sa trasú všetky jeho deti“ -

Syn Brada Pitta Pax o otcovi: „Pred ním sa trasú všetky jeho deti“


16. októbra 2024
  Krátke správy

Po škandále okolo rapera Diddyho sa do podozrenia dostávajú mnohé hollywoodske celebrity. Na svetlo sveta sa tak opätovne dostáva aj znepokojivá, niekoľko rokov stará správa Paxa Jolie-Pitta , adoptívneho syna Brada Pitta a Angeliny Jolieovej.

Brad Pitt
zdroj: palmistryforyou.com

Pax, ktorý bol v tom čase v tínedžerskom veku, zverejnil na svojom súkromnom účte na Instagrame pri príležitosti dňa otcov v roku 2020 vskutku pozoruhodný, až desivý status. Správa obsahovala fotku Brada Pitta víťazoslávne držiaceho v ruke Oskara a nasledujúci text:

Šťastný deň otcov, tomuto svetovému kreténovi!!

Znova a znova dokazuješ, akou hroznou a opovrhnutia hodnou osobou si. Nemáš žiadnu ohľaduplnosť alebo empatiu k svojim 4 mladším deťom, ktoré sa v tvojej prítomnosti trasú od strachu. Nikdy nepochopíš škodu, ktorú si urobil mojej rodine, pretože toho nie si ani schopný.

Tým, ktorí sú mi najbližší, robíš zo života neustále peklo. Môžeš si sebe i svetu hovoriť čo len chceš, ale pravda raz vyjde na svetlo.

Tak, šťastný deň otcov, ty s…ná hrozná ľudská bytosť!!

Chlapec je ázijského pôvodu. Angelina Jolie si Paxa adoptovala v roku 2007 zo sirotinca v Hočiminovom meste vo Vietname. Mal tri roky a jeho biologická matka, závislá od heroínu, sa ho ako novorodenca zbavila. Brad si ho formálne adoptoval rok nato.

Keď sa 59-ročný Pitt a 48-ročná Jolieová v roku 2016 rozišli len dva roky po svadbe, ktorú uzavreli na súkromnom obrade vo Francúzsku, deti zostali s matkou v súvislosti so správami o hádke na palube súkromného lietadla medzi najstarším synom Maddoxom a jeho otcom. Pre incident si Pitta dokonca predvolala FBI. Médiá v roku 2020 po správe Paxa špekulovali, že ani s ním zjavne nie sú vzťahy najideálnejšie. Pitt má oficiálne šesť detí a Pax tvrdil, že 4 mladšie sa v otcovej prítomnosti „trasú od strachu“.

Zdroje Daily Mail potvrdili, že účet skutočne patrí synovi celebrít a že ho Pax využíva hlavne na komunikáciu so spolužiakmi. O rodičoch až do onoho momentu nikdy nič nenapísal.

Brad Pitt sa na jednej tlačovej konferencii k filmu Moneyball (2011) dokonca opatrne priznal k praktizovaniu satanizmu a k akejsi „dohode“:

Vyrastal som vo veľmi kresťanskom prostredí, zdravom prostredí, v milujúcej rodine, ale… boli tam veci, ktorým som nerozumel. Vždy som sa na ne pýtal, spochybňoval ich. A keď som dospel a opustil domov, skúšal som pre seba nájsť niečo odlišné – a to bol satanizmus. Skutočne to funguje veľmi dobre (smiech v publiku). Dokonca som urobil dohodu…

(Spomínaná časť začína v čase 25:20 – https://youtu.be/XJ9RcA8Fq80?t=1516)

MG

Zdroj: Daily Mail, titulný ilustračný obrázok, zdroj – palmistryforyou.com


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Maximilián I. Mexický a jeho hrdinská smrť v Mexiku

Holandský kardinál Eijk nie je príliš nadšený ďalšími reformami v Cirkvi: Neopakujte naše chyby

Biskup Athanasius Schneider vydal vyhlásenie, ktorým reagoval na omyly súčasných cirkevných predstaviteľov: Ježiš Kristus a Jeho Cirkev – jediná cesta k Bohu a spáse!

Parížska feministka: „Alain Delon bol mizogýn, rasista, homofób, transfób a reakcionár!“