Už aj NASA prepadáva woke ideológii -

Už aj NASA prepadáva woke ideológii


14. októbra 2024
  Krátke správy

Vesmírna organizácia, ktorá poslala človeka na Mesiac, sondy k vzdialeným planétam, ktorá vypustila ultravýkonné vesmírne teleskopy Hubble a James Webb bola poslednou, ktorá LGBT/trans ideológii dokázala vzdorovať. Žiaľ, len doteraz.

Ilustračný obrázok, zdroj: fb NASA Ames Research Center

Zatiaľ čo sa rok 2021 zapísal do dejín NASA tým, že agentúra vypustila nový superteleskop James Webb, náhradu Hubblovho teleskopu; v roku 2022 úspešne otestovala svoju novú ultravýkonnú kozmickú raketu SLS, ktorá má človeka vrátiť späť na Mesiac, tento rok… sa prihlásila k LGBT ideológii.

V júni, „mesiaci hrdosti“ vyvesila NASA dúhové vlajky minimálne v troch kozmických strediskách: v Glennovom výskumnom stredisku v štáte Ohio, v Amesovom výskumnom stredisku v Kalifornii a v stredisku Mari Jacksonovej vo Washingtone.

Stredisko Mari Jacksonovej v hlavnom meste je hlavná administratívna základňa NASA a je pomenovaná po prvej afroamerickej inžinierke v organizácii. K premenovaniu strediska došlo len nedávno, v roku 2020.

Amesovo výskumné stredisko, ktoré sa inak zaoberá výskumom fyzikálnych vlastností lietadiel a rakiet, uviedlo:

Vlajka Intersex Progress Pride (pod americkou vlajkou) zaviala pred administratívnou budovou výskumného centra NASA Ames v kalifornskom Silicon Valley 5. júna 2024 pri príležitosti mesiaca hrdosti LGBTQI+. Je to po prvýkrát, čo takáto vlajka zaviala na akomkoľvek stredisku NASA.

Oslavujeme a ctíme si LGBTQI+ členov našej komunity NASA a uvedomujeme si, že je potrebné naďalej pracovať na vytváraní inkluzívneho, priateľského a podporného prostredia.

Ako už však bolo spomenuté, „zahanbiť“ sa nenechali ani v Glennovom stredisku špecializujúcom sa na vývoj kozmických motorov. Tamojší pracovníci podľa miestnych médií Kaliforniu ešte predbehli a zorganizovali aj zvláštny ceremoniál:

Poradná skupina Dúhovej aliancie výskumného centra NASA Glenn Research Center zorganizovala 3. júna osobný a naživo vysielaný ceremoniál vztyčovania vlajky hrdosti pri príležitosti mesiaca hrdosti. Na podujatí vystúpili zástupkyňa riaditeľa Glenn Research Center Dawn Schaibleová a riaditeľka bezpečnostného centra NASA Harmony Myersová, výkonná sponzorka skupiny.

Vlajky dúhy síce zaviali až teraz, ale LGBT pliaga (slovami pána Majerského, pozn. aut.) sa v budovách šírila už zrejme dlhšie. Toto je úryvok správy uverejnenej na stránke nasa.gov z roku 2013:

Marshallovo stredisko vesmírnych letov organizuje osvetovú aktivitu o LGBT

Skupina pre spoluprácu lesbičiek, gejov, bisexuálov a transrodových osôb (LGBT) a ich priateľov pri Marshallovom stredisku vesmírnych letov NASA zorganizovala 19. júna 2013 aktivitu zameranú na zvyšovanie povedomia o LGBT.

Ako vidno, už aj americký Národný úrad pre letectvo a vesmír (NASA), je doslova infiltrovaný LGBT/trans aktivistami (a aktivistkami), majúcich v organizácii neraz vysoké funkcie a už aj akési polooficiálne poradné výbory a skupiny.

NASA je pritom nielen vedecko-výskumná organizácia, ale aj vzdelávacia: v Amerike takmer niet školy, ktorá by nespolupracovala s niektorým z množstva kozmických stredísk po celej krajine. Je takmer isté, že sa aktivisti pokúsia všetky inštitúcie premeniť na operačné hniezda LGBT/trans ideológií.

MG

Zdroj: nasa.gov, The Buckeye Flame, titulný ilustračný obrázok, zdroj – fb NASA Ames Research Center


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Mel Gibson plánuje televíznu sériu o veľkom obliehaní Malty v roku 1565

František koná v rozpore s učením Jána Pavla II.

V Dortmunde strhli z kostola dúhovú LGBT vlajku. Miestny kňaz aj predstavitelia diecézy sú z toho smutní a chcú vlajku znovu zavesiť!!!

Útoky na katolícku Cirkev sa vo svete radikálne stupňujú