Francúzsko: Ilegálny migrant z Alžírska, ktorý znásilnil maloletú, sa vyhol deportácii. Stačilo povedať, že je transgender a má strach z návratu -

Francúzsko: Ilegálny migrant z Alžírska, ktorý znásilnil maloletú, sa vyhol deportácii. Stačilo povedať, že je transgender a má strach z návratu


8. októbra 2024
  Krátke správy

Kedy sa skončí a kam až dospeje progresívne šialenstvo? Vzhľadom na to, že každý deň sa hranica normálnosti a zdravého rozumu posúva systematicky ďalej k priepasti, je ťažké vidieť na koniec pomyselného tunela. Skôr môžeme konštatovať, že cieľom je trvalý pobyt v tuneli.

Najnovší prípad migrantského násilníka zaujal celosvetovú tlač a môžeme ho považovať za ďalší z kamienkov do mozaiky európskej degenerácie.

Ilustračný obrázok, zdroj: The International Correspondent

Ide o 32-ročného alžírskeho migranta, ktorého médiá prezentujú len ako „Mehdiho F“. Ten bol v roku 2019 odsúdený za znásilnenie dieťaťa mladšieho ako 15 rokov. Súd mu uložil štvorročný trest odňatia slobody a v roku 2021 príkaz na vyhostenie.

Násilník sa zúfalo snažil zostať vo Francúzsku. V roku 2020 však francúzsky Úrad na ochranu utečencov bez štátnej príslušnosti zamietol jeho žiadosť o azyl. Ako uviedol Gript, francúzske právo stanovuje, že dokonca aj protežovaný štatút utečenca môže byť buď odmietnutý alebo ukončený, ak osoba, ktorá oň žiada, „bola odsúdená vo Francúzsku…, buď za zločin alebo za trestný čin predstavujúci teroristický čin, alebo za trestný čin trestu odňatia slobody na desať rokov, a jeho prítomnosť predstavuje vážnu hrozbu pre francúzsku spoločnosť.

Avšak, netreba sa vzdávať. Ťažko povedať akým myšlienkovým postupom, či sledovaním olympijských hier, alebo listovaním v zozname vládnych úradníkov, či pri queer predstavení vo väznici, alebo pri počúvaní prejavu pápeža Františka, v každom prípade jedného dňa si Mehdi F. uvedomil, že ako transgender osoba musí byť všetkými tolerovaný, ospravedlňovaný a musia byť na neho brané ohľady.

A tak sa Mehdi stal transsexuálom a začal prejavovať obavy z návratu do Alžírska. Tvrdil, že tam by bol po návrate predmetom transfóbneho prenasledovania.

I stal sa progresívno-sekulárny zázrak a Štátna rada podporila jeho zotrvanie vo Francúzsku. Podľa Mehdiho právničky Isabelle Zribiovej je jej klient „v procese zmeny pohlavia, aby sa stal ženou“ a „obáva sa prenasledovania, ak by sa vrátil do Alžírska kvôli jej (sic) sexualite a zmene pohlavia.“

Ako urobiť z odsúdeného násilníka obeť? Tým, že sa z mužského páchateľa stala údajne zraniteľná žena. Národný azylový súd trval na tom, že:

Dokumenty v spise a vyhlásenia Mehdiho F. obzvlášť spontánne a podložené, umožnili považovať za preukázanú jeho sexuálnu orientáciu a trans identitu, ako aj z nich vyplývajúce prenasledovanie v prípade jeho návratu do Alžírska.

To, že práve na posledných trans a lgbt olympijských hrách zastupoval v boxe Alžírsko transsexuálny chlap, tváriaci sa ako žena a mlátiaci svoje pohlavné súdružky hlava nehlava, ergo, o nejakom prenasledovaní transrodových chlapov v Alžírsku môžeme hovoriť len s veľkou dávkou fantázie, to už sudcov evidentne netrápilo.

Takže, pokiaľ si chcete v base polepšiť, alebo sa zachrániť pred nejakým trestom, teraz už viete ako v EÚ na to. Hlavne to nespleťte a nesnažte sa dojať sudcov tým, že budete rozprávať historky o tom, ako vás doma čaká žena a šesť detí.

BM

Zdroj: LifeSiteNews, titulný ilustračný obrázok, zdroj – The International Correspondent


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Kniha biskupa de Ségur s názvom Sväté prijímanie, IX. časť

Novinky zo synody: Ženský diakonát zatiaľ nie, kritika dokumentu Fiducia supplicans i nedostatku synodality

Vedú všetky náboženstvá k Bohu?

O ďalšom novovymenovanom kardinálovi sme písali už dávnejšie. Ten okrem iného vyhlásil, že krst je nepotrebný…