Radikálny moslim vo Francúzsku opäť vraždil. Odmieta snáď predstavy synodalistov o ekumenickom náboženskom bratstve? -

Radikálny moslim vo Francúzsku opäť vraždil. Odmieta snáď predstavy synodalistov o ekumenickom náboženskom bratstve?


16. októbra 2023
  Krátke správy

Mladí Čečenci, ktorých rodičia utiekli pred rokmi do Francúzska (po porážke čečenských poľných veliteľov Rusmi a Kadyrovcami) ukazujú, že nedokážu prekročiť vlastný teroristický tieň. Ich otcovia boli teroristami, ktorí podporovali vraždenie detí v ingušskej Beslane, či ruských civilistov, synovia vraždia vo Francúzsku. Predstava, že sa dokážu správať kultúrne v krajine, ktorá ich pohostinne prijala, sa ukázala byť nesprávna.

Ilustračný obrázok, zdroj: youtube.com

V kultúrne obohatenom Francúzsku sa stali zločiny migrantov a krvavé útoky džihádistov smutným každodenným zjavom. Francúzski civilisti sú vraždení a okrádaní na ulici, francúzsky prezident Macron a globalisti sa však migrantov aj naďalej neobávajú. Na rozdiel od bežných občanov ich totiž chránia policajné sily, ktoré dbajú na to, aby sa im neskrivil ani vlások na hlave.

Piatok 13. októbra 2023 sa stal osudným pre učiteľa na strednej škole v Arrase. 20-ročný čečenský študent zaútočil nožom na učiteľa, ktorému podrezal hrdlo a následne dobodal v škole ďalších jedenásť ľudí, vrátane príslušníka školskej ochranky. Vykrikoval „Allahu Akbar“ a francúzska polícia voči mužovi zasiahla tolerantne. Muž je už vo väzbe, rovnako ako aj jeho brat, ktorý pripravoval útok na ďalšiu školu.

Pokiaľ nezačne francúzska vláda nemilosrdne vyhosťovať islamistov konajúcich útoky na civilné obyvateľstvo, pokoj vo Francúzsku nebude. Vyhostenie celej čečenskej rodiny do Čečenska by problém určite vyriešilo. Ramzan Kadyrov a jeho polícia majú zoznamy nepriateľov, ktorí ušli z krajiny, problém s vysídlencami vrátenými do vlasti by dokázali vyriešiť rýchlo, potichu a dôrazne.

Žiaľ, francúzski globalistickí politici sa s pravdepodobnosťou blížiacou sa istote nechystajú vyhosťovať agresívnych migrantov. Domáci obyvatelia a ich osudy zaujímajú tieto politické elity evidentne menej ako osudy Izraela. Francúzska polícia v krajine momentálne tvrdo zasahuje voči propalestínskym demonštrantom, ktorí odmietajú izraelské vojenské útoky voči civilnej infraštruktúre v Gaze.

Po vražde na arraskej škole samozrejme na miesto tragédie zavítali Emanuel Macron a jeho suita. Macron si dokáže aj na krvi nevinnej obeti budovať svoj pozitívny politický obraz. Spoločne s ministrom školstva Gabrielom Attalom boli „šokovaní a zlomení, cítili rozhorčenie a bolesť“. Riešiť však situáciu tým, žeby podporili vyhostenie neprispôsobivých migrantov z krajiny, to nemienia.

Mnohí majú ešte v pamäti vraždu učiteľa Samuela Patyho spred troch rokov, ktorému opäť študent – islamský terorista odrezal hlavu.

Osobne by ma zaujímalo, či útok na jedenásť ľudí vrátane učiteľa, žiakov a člena ochranky školy v Arrase alebo ostatné známe útoky moslimských radikálov majú nejaký vplyv na koncepciu pápeža Františka a jeho synodalistov vo veci nimi pertraktovaného ekumenického všeobjímajúceho náboženského bratstva, ktoré predstavili v Abú Zabí.

BK

Zdroj: pch24pl, titulný ilustračný obrázok, zdroj – youtube.com


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Prefekt Dikastéria pre biskupov chce, aby sa na výbere biskupov podieľal aj „Boží ľud“! Demokratická revolúcia v Cirkvi pokračuje

Nová svätá Elena Guerraová napísala modlitbu ruženca k Duch Svätému. Predstavujeme, ako sa ho modliť

Varšavský arcibiskup, kardinál Nycz vyzval na toleranciu voči registrovaným partnerstvám!

Evolúcia katolíckych vieroučných dogiem je blud