V Austrálii prikázali ľuďom označiť dvere domov, kde sú ľudia v karanténe -

V Austrálii prikázali ľuďom označiť dvere domov, kde sú ľudia v karanténe


25. augusta 2021
  Krátke správy

Sekulárna totalita na austrálsky spôsob úspešne napreduje. Po nasadení armády na stráženie ľudí v karanténe, aktivácii armády udavačov, brutálnych policajných zásahoch (ktoré, ak by sa odohrali v Rusku, trónili by na prvých stranách novín) po pokutovaní detí, hrajúcich sa na pláži sumou 1 000 austrálskych dolárov na hlavu, prenasledovaní nezodpovedných kresťanov aj zabávajúcich sa pohanov (pokuta na párty – 5 000 dolárov na hlavu), sa austrálska administratíva odhodlala k takmer predpotopnej praxi – označovať domy ľudí, ktorí sú v karanténe.

Občania v austrálskom štáte Viktória musia vyvesiť na dvere viditeľné označenie (vládny formulár), ktoré oznamuje, že tento dom je v karanténe. Informáciu priniesol britský denník Daily Mail.

Je to pomôcka tak pre udavačov, ako aj pre políciu, pretože akýkoľvek podozrivý pohyb v takomto dome bude ľahšie klasifikovateľný ako potenciálna hrozba verejného poriadku. Keďže úradníci v štáte Viktória zakázali občanom prechod hraníc do iných austrálskych štátov, v karanténe sa ocitnú všetci, ktorí sa vrátia napríklad z návštevy príbuzných, žijúcich niekoľko kilometrov od hranice.

Oznámenie na dverách upozorňuje, že návštevy tohto domu sú zakázané a na to, že jedlo ako aj ďalšie pre život potrebné veci sa majú zabezpečovať bez kontaktu s domácnosťou. Na oznámení stojí: „Upozornenie! Tento dom je teraz v karanténe. Návštevy sú zakázané! Zaklopte a zanechajte všetky veci pred dverami! – Vláda Južnej Austrálie“.

Polícia bude vykonávať pravidelné kontroly a osobám, ktoré porušia príkazy, hrozia pokuty a súdne procesy. Daily Mail uvádza, že stále sa vŕšiace nové nariadenia spôsobili chaos a dopravné zápchy, pričom väčšina tých, ktorí si podali žiadosť na výnimku ohľadom prekročenia vnútorných hraníc, nedostala odpoveď.

V júli začali v Austrálii radikálne obmedzovať kontakty medzi obyvateľstvom. Viac ako polovica z 26 miliónov obyvateľov je zablokovaná, aby podľa úradov bola „obmedzená epidémia Covid-19“. Orgány chcú týmto brutálnym spôsobom donútiť ľudí k očkovaniu, ktoré doteraz, ako uvádza Daily Mail a aj britská BBC, nepresiahlo 14 % zaočkovaných.

BM

Zdroj: PCH24, dailymail.co.uk, bbc.news, titulný obrázok – Flickr


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Otvorený list slovenských katolíckych aktivistov najdôstojnejším otcom arcibiskupom a biskupom

Pri Ríme sa konala „Synoda farárov“. Expertom tam bol Mons. Tomáš Halík, veľký priateľ pokroku a slovenského národa. Cirkev aj my sa musíme zmeniť…

Škótskych politikov poburuje modlenie sa pri potratových klinikách, nárazníková protimodlitbová zóna tak môže byť rozšírená aj na celé mesto

Pápež František píše známej katolíckej LGBTQ+ aktivistke, sestre Gramickovej: Transrodoví ľudia musia byť akceptovaní a začlenení do spoločnosti