Bývalý moslimský premiér na Twitteri písal o práve moslimov zabíjať milióny Francúzov -

Bývalý moslimský premiér na Twitteri písal o práve moslimov zabíjať milióny Francúzov


30. októbra 2020
  Krátke správy

Pokiaľ Twitter zablokoval českému kardinálovi Dominikovi Dukovi účet, pretože sa pražský kardinál nevyjadroval v intenciách liberalizmu, nestalo sa tak pri účte bývalého malajzijského premiéra Mahathira Mohamada. Ten včera na sociálnej sieti napísal, že moslimovia majú právo “zabiť milióny Francúzov pre masakry, ktorých sa dopustili v minulosti”. Správu priniesla aj agentúra Reuters.

Bývalý premiér Mahathir Mohamad vyjadril nesúhlas s vraždou francúzskeho učiteľa dejepisu Samueka Patyho, ktorého pred dvoma týždňami zabil mladík z čečenskej rodiny. Členovia mladíkovej rodiny podnikali teroristické útoky voči ruskej armáde v Čečensku, po ich úteku do Francúzska ich liberáli vítali ako hrdinských bojovníkov voči ruskej agresii.

Moslimovia majú právo byť nahnevaní a zabiť milióny Francúzov za masakry, ktorých sa v minulosti dopustili. Moslimovia však všeobecne neuplatňujú zákon ‘oko za oko’. Moslimovia nie. Francúzi by takisto nemali. Pretože Francúzi obvinili všetkých moslimov a náboženstvo moslimov z toho, čo urobil jeden nahnevaný človek, majú moslimovia právo potrestať Francúzov,” – napísal na Twitteri bývalý malajzijský premiér.

Moslimovia vo Francúzsku sú nahnevaní výrokmi francúzskeho prezidenta Macrona na adresu islamu a takisto sú pripravení potrestať všetkých, ktorí budú urážať proroka Mohameda. Ani nie dva týždne po útoku Čečenca, zaútočil včera 21-ročný Tunisan na veriacich v katolíckom chráme, zabil pri tom minimálne troch ľudí a niekoľkých poranil, kým ho polícia nepostrelila. Tuniský útočník počas útoku vykrikoval “Allahu Akbar”.

BK

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Návrat špiónománie alebo Sokrates – vzor všetkých špiónov a ako som sa ja stal špiónom

Koniec tridentskej sv. omše v americkom Marylande? Niektorí katolíci sú z rozhodnutia Vatikánu smutní, iní nie

Rozhodne sa Poľsko pre deportácie ukrajinských mužov na Ukrajinu?

Kostnický koncil – náhľad do jeho obradov a liturgických úkonov