Brusel žaluje Maďarsko. Dôvodu neuveríte… -

Brusel žaluje Maďarsko. Dôvodu neuveríte…


15. júla 2022
  Krátke správy


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

Európska komisia ide žalovať Maďarsko. Dôvod? Obviňujú ich z diskriminácie LGBT, pretože krajina obmedzila prístup detí a mladistvých do 18 rokov k obsahu, ktorý súvisí s homosexualitou alebo gender ideológiou.

Nepáči sa vám, žeby vaše dieťa alebo tínedžer malo mať voľný prístup k materiálom, programom alebo časopisom, ktoré propagujú homosexualitu či gender ideológiu? Smola. Musíte s tým súhlasiť, či sa vám to páči alebo nie. A  podobné materiály jednoducho musia byť deťom dostupné. Neuveriteľné, ale je to tak. Podľa odborníkov z Bruselu zákony, ktoré zakazujú alebo obmedzujú prístup detí a mládeže k takýmto materiálom, totiž „porušujú právne normy Únie, slobodu prejavu a sú zároveň aj v rozpore s antidiskriminačným právom“.

Povedané ešte raz rečou úradníkov Eurokomisie: maďarský zákon, ktorý chce ochraňovať deti pred verejným propagovaním gender ideológie, je „homofóbny a diskriminačný voči komunite LGBT“!!!

Zákon „o ochrane pred pedofíliou“, ktorý tak nahneval Európsku komisiu, bol v maďarskom parlamente rozšírený aj o zákaz propagácie sexuálnych menšín medzi mladými ľuďmi. Zákon ustanovuje, že ľudia mladší ako 18 rokov nesmú byť v školách vystavovaní „pornografickému obsahu“ alebo obsahu, ktorý „podporuje zmenu pohlavia a homosexualitu“.

Viac o maďarskom zákone, ako aj o reakciách politikov, sme písali v týchto článkoch:

http://christianitas.sk/eu-von-der-leyenova-odmieta-novy-madarsky-zakon-proti-lgbt-propagande-chce-ho-presetrit/
http://christianitas.sk/trafena-loby-lgbtq-zagagala/
http://christianitas.sk/viktor-orban-vyzyva-na-boj/

MM

Zdroj: TASR, Népszava, titulný obrázok – pixabay.com

***

Portál Christianitas.sk odporúča:

Kniha Obraňujme vyšší zákon s podtitulom Hnutie LGBT a obrana kresťanskej morálky kolektívu autorov Americkej spoločnosti pre obranu Tradície, rodiny a vlastníctva (TFP) dáva čitateľovi jednoznačnú odpoveď na otázku: Prečo musíme odmietať „sobáše“ medzi ľuďmi rovnakého pohlavia ako aj požiadavky homosexuálnej loby?

K tejto obsahom pozoruhodnej knihe napísal príhovor otec arcibiskup Mons. Ján Orosch, z ktorého zacitujme: „Táto hlboká pravda, ktorá je uvedená v predstavovanej knihe o skutočnosti homosexuálnej revolúcie, pozorovateľnej na celom svete, dokonale ilustruje realitu vzbury hriechom poznačeného človeka, voči svojmu Stvoriteľovi.

A slová z recenzie doc. RNDr. Vladimíra Palka CSc.: Ak sa chcete zoznámiť s knihou, ktorá opisuje úspešnú históriu, taktiku a stratégiu hnutia, a vyzbrojuje čitateľa argumentačne do zápasu proti ideológii LGBT, potom odporúčam knihu „Obraňujme vyšší zákon“.

Knihu je možné si objednať na adrese: https://www.christianashop.sk/obranujme-vyssi-zakon/

***


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Prvý oficiálny portrét Karola III. bol označený za „satanský“ či „zlovestný“

Výsledky Synodálnej cesty v Rakúsku: Veriaci aj biskupi chcú ženy diakonky. Ak nebudú, Cirkev v 21. storočí zlyhá. Vyzerá to stále „nádejnejšie“…

Prečo práve Rímska cirkev?

Svätý Tomáš Akvinský očami byzantskej teológie (Druhá časť)